D-Bug & Automation Forum
D-Bug & Automation Forum >> ST/STE/MSTE/Falcon/TT Patches >> Wings Of Death
https://d-bug.mooo.com/dbugforums/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?num=1228590106

Message started by simonsunnyboy on 06.12.08 at 19:01:46

Title: Re: Wings Of Death
Post by wod on 13.12.08 at 14:59:56

CJ wrote on 13.12.08 at 13:09:59:
We had that on one machine while testing... it turned out to be some driver that got loaded at boot time.

What I suggest for starters:

Go into HDDriver's utility and set CACHE SIZE to "999" (this disabled cache)

Then, clean out your auto folder and try running it again.  If you still have problems I can post an alternate loader that might fix it. The game truly is superb with TFMX music.

CJ


PS: Thanks for reading the RTFM page :)


;)

Thanks for replying so fast.

Set the caches to 999 but it didn't help.

And as I booted from floppy with ALTERNATE pressed there was neither a hddriver booted nor an AUTO folder program or any ACC involded.

So the idea of a different loader looks appealing to me.  ::)

wod

P.S.: TOS 4.04

P.P.S.: Tried it with my second falcon again and there after some struggles I finally got it running even with AMIGA sound on

System: TOS 4.04 ATARI Falcon 030/ab040 but running in 030 mode (once installed a switch Afterburner/030-mode)
Cache Sizes: none, played the game from floppy
Memory: 4mb ST-RAM, FastRAM not activated
HD Driver used: 8.17 but not used, booted with ALT pressed
Options Selected in loader: infinite lives: n, infinite energy: n, AMIGA MUSIC: y

What I recognized was that depacking took a lot longer than on my other falcon.

So thanks for your great work. Keep it goin'!  :)

D-Bug & Automation Forum » Powered by YaBB 2.6.0!
YaBB Forum Software © 2000-2021. All Rights Reserved.